Edit Content

Heb je vragen of wil je meer weten over onze heerlijke plantaardige baksels? Neem contact met ons op, we staan klaar om je te helpen!

Contactinformatie

Over Nona

Heb je zin in verrukkelijke plantaardige lekkernijen?

Dan ben je hier aan het juiste adres

Ik help liefhebbers van plantaardige voeding zoals jij te genieten van ambachtelijke baksels, zodat je kunt genieten van puur vakmanschap.

Ready for the change?

Ben je klaar voor verandering?

Als je op zoek bent naar heerlijke, plantaardige lekkernijen, dan ben je hier aan het juiste adres. Veel mensen willen genieten van smakelijk gebak zonder dierlijke ingrediënten, maar vinden het moeilijk om echt goede vegan opties te vinden.

Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar je bent steeds teleurgesteld door de smaak of kwaliteit. Of je droomt ervan om elke dag te kunnen genieten van vers gebakken, plantaardige lekkernijen zonder toegevingen te doen aan de smaak.

Het kan makkelijker, en ik kan je daarbij helpen.

Hey smaakliefhebbers

Ik ben Nona!

Ik ben een bakker voor liefhebbers van plantaardige voeding die op zoek zijn naar heerlijke, duurzame gebakjes. Ik creëer ambachtelijke, plantaardige lekkernijen zodat jij kunt genieten van puur vakmanschap.

Hoe het allemaal begon

Mijn reis naar Nona's Bakery

Ik begrijp precies hoe je je voelt, want ik heb het zelf ook meegemaakt. Als tiener werd ik vegetariër en op mijn 18e besloot ik volledig veganistisch te gaan leven. Ondanks de groeiende beschikbaarheid van plantaardige producten, kon ik nergens een lekkere vegan croissant vinden. Dit was het moment waarop mijn avontuur begon.

Op mijn 18e kocht ik mijn eerste oven en begon ik thuis te experimenteren met vegan gebak. Het was een uitdaging, maar ik was vastberaden om de perfecte vegan croissant te maken.

Na jaren van proberen, mislukken en verbeteren, had ik eindelijk een recept ontwikkeld waar ik trots op was. Het was niet makkelijk; er waren ontelbare nachten waarin ik urenlang bezig was in mijn kleine keuken, knedend en bakkend. Maar het resultaat was het waard.

Toen de vraag naar mijn gebak begon te groeien, besefte ik dat ik het niet meer alleen aankon. Bart, een meesterbakker en goede vriend, sloot zich bij mij aan als vennoot. Zijn expertise en passie voor ambachtelijk bakken maakten een groot verschil voor onze bakkerij.

Samen richtten we Nona’s Bakery op, een plek waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. We gebruiken alleen de beste lokale ingrediënten en vermijden onnodige toevoegingen. Onze producten zijn 100% plantaardig, omdat we geloven in een betere wereld voor dieren en mensen.

Vandaag de dag help ik liefhebbers van plantaardige voeding te genieten van de beste ambachtelijke baksels. Onze bakkerij is een vaste waarde in Antwerpen, en we zijn trots op de impact die we maken, zowel op het gebied van smaak als duurzaamheid.

Mijn verhaal heeft een gelukkig einde — en dat kan voor jou ook zo zijn. Bestel bij Nona’s Bakery en ontdek hoe heerlijk plantaardig gebak kan zijn. Of je nu zoekt naar vegan crèmekoek recepten, vegan croissants of ander vegan gebak, bij Nona’s Bakery vind je het allemaal.

Bestel jouw favoriete plantaardige lekkernijen online. Van vegan croissants tot andere heerlijke baksels, je kunt eenvoudig croissants online bestellen en genieten van vers gebakken vegan gebak.

Ontdek onze locaties

Waar je ons vindt

Wil je weten waar je onze heerlijke producten kunt kopen? We hebben samenwerkingen met verschillende koffiebars en lunchspots in Antwerpen. Bekijk de volledige lijst van locaties waar je onze ambachtelijke zuurdesembroden en plantaardige koffiekoeken kunt vinden op onze Instagram-pagina.

manden met brood en broodjes
lekkere gebakjes met chocolade
vers gebakken croissants op een bakplaat
Ovenverse gebakjes op een bakplaat

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op

Of je nu vragen hebt, een bestelling wilt plaatsen of gewoon hallo wilt zeggen, ik sta klaar om je te helpen. Ontdek hoe we samen kunnen werken om je te laten genieten van de beste plantaardige lekkernijen.

Jouw bestelling

Geen producten in je winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.